min carebook (kalendern) har nog aldrigt varir på full som nu! :( och då är allt jag måste fixa inför GGN inte ens med! :(( jätte mycket plugg nu verkligen. va va det för dumskalle som sa att det var lugnt i 1an?! fast ja, vi har ju andra "reformer" nu, (eller va det nu hette, nåt fint ord va det iaf)

skulle lägga upp en bild men det vart jätte dålig kvalle...


skolan idag har vart kul, idag hade jag premiär-åk med vinterjackan, wiiii! min jacka är bäst, varm, tjock, mysig och bäst! :D okej, känner att detta kanske lät lite väl töntigt men jag låter det stå!
slöt vid 1, drog hem, drog och handla, hemma igen vid 2.

vid 2 började jag plugga dirr. fixa in varorna först bara och fixa kaffi, asså jag kan inte plugga utan kaffi, seriöst! :o jag pluggade flitigt och jätte duktigt till klockan 4.

vid 4 började jag laga mat, tidigt jag vet, men skulle på fotbollsmöte, därför. denna vecka blir det bara pasta att ladda upp med inför GGN , men när jag just är klar med maten får jag höra av lisa att vi får smörgåstårta på mötet. typiskt!! men jaja, då slipper jag laga mat i morrn! ;)

Fotbolls möte

mötet handlade mkt om framtiden med nya tränare och ny trupp, vi ska börja träna med det yngre laget, yngre och yngre.. dom är visserligen bara ett år yngre än mig, men dom är  5-6 år yngre än andra i mitt lag. men endel av dom yngre verkade inte så interesserade... flabbade lite väl mkt när vi hade väldigt seriösa diskutioner. stör mig ganska jätte mycket på sånt, synd för mig! :D

jag tycker att det kommer att bli jätte bra med nya tränare och nya målsättningar i alla fall!
nu ska jag plugga mer, teknik historia blir det (berättar ifall att mi vill skriva ner det i er carebook! :))


+poäng till er som faktiskt la märke till att jag håller upp fel bok!

som sagt är jag helt slut efter helgens bravader. kan inte ens skriva klokt. har hitintills fått rätta till *räknar* 8 ord, hahaha jag suger!

idag har jag vart o kört enduro i fröjel, gick bra, roligare än vad jag hade väntat. första varvet gick sådär kan jag säga haha första biten var ganska kniksig.. men sen så rullade det på bra. sista träningen på hoj innan GGN, om jag bara lyckas lugna ner min nervositet lite så kommer det nog att gå finfint!

struntade i fotbollsträningen ikväll. knäet är ganska svullet efter helgens 2 pass och med fotboll finns det ju risk för vridningar osv. och så är jag sjukt trött efter helgens träningar.

så ikväll ska jag fixa brillorna och tvätta hjälmen, sen har jag planerat att däcka på soffan!
känns nästan konstigt att man ska behöva upp i skolan efter att jätte gött potatis lov!
idag ska vi köra enduro i Fröjel. underlager ska tydligen vara ganska likt GGN spåret med mkt hällar osv, och dom är ju hala och det är ju om något min svagaste punkt, förutom djupa smala spår! hu!
nej men så det blir nog bra det :) sista träningen på hoj inför GGN, ikväll blir det fotbollsträning också :)