Börjag dagens inlägg med en chokerande nyhet,
igår hadde jag 67 UNIKA BESÖKARE?!?!?! är inte de galet mkt, ni som vet? :O jag tky det är as coolt iaf. Jag undrar hur många av dem som läste som tyckte att jag bara är konstig, skirver töntiga inlägg osvosv och hur många som tyckte den är bra? bloggen asså. he he...

back to reality.
på idrottoen idag hade vi Högintensiv Konditions träning, hör bara hur läskigt det låter... så jag har typ gått hela veckan o tänkt neeeej jag kommer att suga på idrotten, alla kommer att springa i från och lämna mig sist, längst bak, flåsandes. men here I am, levande! den högintensiva konditions träningen var i själva verket vanlig intensiv träning som jag klarade alldeles utmärkt! :) 7 skrytpoäng till mig...

sen fick vi fri lek, jag Jesper o Makke kastade med sån där ruggby-boll och de sög jag på, fick nån konstig spinn på den hela tiden så den typ snurra farm... och dom kunde inte ta emot min bollar så tack vare mig fick jespernäsbenet krossat! :( skojja bara.. men så när dom gjorde failade kast utbrast den "aj fan, en "hannah"!" -.-om en timme slutar papa, då ska jag övnings köra hem till mitt vackra När och öva ruggbybolls kast.
på söndag blir det RACE! närmare bestämt, stubbrace! :)))
,                         Jag↑ Markus↑ Jesper↑

nå ska ja ta memmi leit pirrvittar o sen ta cykkln haim ti min snygge LisN

för er inte lika smarta kommer översättning hääääär"nu ska jag ta med mig lite kakor och sen ta cyckeln hem till min snygga Lisa"

efter som att inget är spikat tänker jag inte avslöja villka (mer än jag) som är innblandade.

fick ett sammtal idag från en GGN-"man" idag, han i sin tur hade fått ett sammtal från två företag som ville ha en  förare var som skulle köra åt dem i deras team.
och då är det tänkt sig att jag och "den andra" föraren ska tävla mot varandra. vi kommer bli sponsrade med start avgiften och få "andra" V.I.P-fördelad också, såklart (som han uttryckte det).
vi kommer även att bli uppvaktade i media! :D nu ska bara "den andra" föraren tacka ja, så är det så gott som bestämt. åååååh vad jag hoppas att planerna går i lås!

mindre interessant → efter som att GGN är en så stor tävling är det ju inte så att man kan ligga och "jaga" någon speciell så det enda man kan göra är att sätta upp egna mål. för jag har inte så stor sjans till totalseger i tjejklassen. därför skulle det vart så sjukt kul om nu dessa plander går i lås! :))))
fast om jag skulle köra sönder något, köra fast eller på något annat sätt svingas bryta blir ju besvikelsen 100 gånger större....


Blev såhär glad när jag fick erbjudandet↓


kommer bli såhär besvuken/sur om "den andra" föraren tackar nej!↓