Vet inte vad jag ska skriva om.
 
Har kommit på vad jag ska göra när jag blir stor, men  tänker inte säga. För om jag ångrar mig och vi en gång möts i framtiden när jag gör något annat kanske ni får för er att jag misslyckades med min plaan.
 
Har ju skaffat iPhone som jag hoppas att ingen har missat, en iPhone 5, svart. hehe. Kan visa lite bilder från de senaste dagarna.
Spenderade en kväll i Vall! Bra kväll kan jag säga. Och detta är en av de bästa bilderna jag tagit! haha Det är då Jag och Lisa samt Gustav 12år! hhahahaha
 
Sen var då gymmet stängt så jag fick dra uteträning. Hade glömt hur härligt det är. Var därför tvungen att ta en fåning bild på mig själv för att "visa" att jag njöt. Så att ni skulle tro mig lixom. Våfade dessutom bara ta en. ifall någon skulle se mig.. (försöker nu förklara att jag egentligen är snygg, han bara inte göra en pose som bevisade det)
 
Mamma säger att tjocka barn inte kan le, men det kan jag!
iPhone 5,
Hohoho!
 
Såhär har då min Jul vart! ↓
I Lördags hade vi jul bak vid mormor med småkusinerna. Gjorde jätte fina pepparkaks hus!!
 
Synd för er att jag inte vet hur man vänder på bilderna! hehe
 
I söndags va vi o skulle hugga gran. Hittade några i början av jakten men nja, bättre kunde vi nog hitta. Så vi åkte runt och kollade på både granar och tallar. Det visade sig tillslut att en av granarna vi tittat på i början skulle bli vår gran.
 
 
 
Sen kom ju då julafton. Älskar att vakna upp på julaftonsmorgonen. Jag Julia och Linnea gav varandra en julkapp direkt på morgonen. Asså mina julklappar i år, som jag har gett asså, är jag så ruskit nöjd med. hihi :D  Och är även galet nöjd med allt jag fått! :D
 Sen åkte vi till Vallstena och firade med mammas släkt, det årliga kaoset! Vi år för mycket mat, delade ut julklappar och såg kalle.
 
Ännu en gång, synd att jag inte kan vända bilderna.. Men denna asså?? jag höll ju inte direkt kameran upp och ner :(
Lägg märke till att jag hade locket hår! ;) har aldrig haft det, så lite modigt av mig va? att 20 minuter innan av förd dra en changsning och börja locka!
 
Sen tröttnade jag lite. eller blev rättare sagt besvikan. På att de i Kalle tagit bort de med dockan :( så jag gick på toa och tog en bild på mig själv istället. Vilken tur att ungdomar nu förtiden är så lätt roade!
 
Vi åkte hem till pappa igen :):) och började fixa inför nästa julmiddag med farmor och farfar. Eller dem rättare sagt, jag intog soffläge!
 
Sen var det då midnattsmässa såklart och vi fick vara med som minestranter! :) riktigt kul i fullsatt kyrka :) Utöver det fick jag till och med dela ut nattvardsvinet! :)
 
Och det mina damer och herrar va dagarna före jul och julafton!

Jahapp här sitter jag på gymmet. Det enda jag orkar röra på är tummarna, det är därför jag skriver istället för att ta mig hem. Så gör jag i alla fall någon nytta. Eller nej jag har just gjort en jävla massa nytta, ska inte undanhålla det.

Är inne i en extra jobbig period just nu. Och jag är smart nog att inse att jag måste lyfta fram alla de bra grejerna jag gör för att inte brista totalt.

Höll på att brista påväg till gymmet, dumma ångest. En jävla adrenalinkick i dessa starka känslor må jag säga. Fan va bra jag tränade. Jag ska va stolt.