När jag tränar riktigt hårt nu på senaste och verkilgen inte har någon ork kvar, om man t.ex springer intervaller, efter de att benen har börjat gå av sig själva, höger vänster höger vänster, efter de att man tror att man ska tuppa av efter en tempoökning efter de när man tror att lungorna skall spricka. Efter de, för att hitta mer kraft brukar jag tänka på hur riktigt j'vla ont jag hade då när jag vek knäet bakåt och korsbandet slets av. När jag tänker på de värker benen inte lika mycket längre... man är inte lika trött helt enkelt! haha ;)

Samma är det om jag styrketränar, när man till slut inte har nån kraft kvar det tar bara stopp lixom. Men tänker jag på hur ont jag hadde går det minnsan att vrida ur lite mer kraft ur musklerna.


Så vill ni bli grymma på gymmet och med annan träning, ta och skada er, så att ni får känna på att ha riktigt jävla ont nån gång! haha ( skämt...)

Just hostat så att tårarna sprutat!

Nu: gymmet :)

kom i säng vid 6 i morse.. Sammtidigt som Malins väckarklocka ringde. Anledningen till detta var ju då att det har spelats fotboll heeeeeela natten!

Vår sista match var nån stans vid 2 tiden, sen var vi ju kvar och såg en del. Jag kötte mig bra på matcherna, riktigt nöjde med min innsatts, bar nämnligen sjukvårdsväskan till och från bänken. OCH hejjade på mitt fina Gotland Södra som gjorde en sjukt bra turnering :)

Ikväll är det Vårt A-lag som spelar, första matchen startar 00.02 och sista är 03.26. Jag kommer ju då såklart att befinna mig på avbytarbänken, oombytt dock, tror att sjukvårdsväskan blir mitt uppdrag i natt igen! :) Får nog stå med som Lagledare igen hihi :D Är dock sjukt spelsugen, och det är ju typiskt när men inte kan! :((

Är för tillfället hos min fiina kusin hemma i När, men senare drar vi in till stan igen!