Sista dagen i november månad. I morgon är första dagen på sista månaden av 2012. Ska denna månad sammanfatta det gångna året i min bok. Det har varit ett speciellt år för min del. Där, precis som i det flesta sagor, slutet är det bästa.

Så där har ni, redan nu, en sammanfattning. En mycket kort och tyst sådan.

Helvettesdagen swichade förbi och swichade är ett ord jag ännu inte lärt mig stava. Men RÄTTA MIG INTE!!! Känner mig bara obekväm då liksom. Liksom är ett ord jag börjat stava rätt på nu på senaste. Innan skrev jag typ varannan gång "liksom" och "lixom".
 
Just för tillfället håller jag på med en huskur eller vad man kallar det. Jag ska göra rent mitt silverarmband. Så jag har täckt en kastrull med aluminiumfolie, kokat upp vatten, hällt i as mycket bakpulver och slutligen lagt ner mitt armband. Nu väntar jag ivrigt på resultatet.
 
Mest ivrig är jag på att få dra till gymmet. Åt för 1 timme sen, så liite för tidigt att dra nu. Om man vill ha bästa förutsåttningarna för att prestera på topp. För mig väntar ett tungt pass, Armar bröst och axlar.
 
 
 
GOOD TO KNOW
 
För er som undrar är de optimala att dra och träna ca 2 timmar efter ett stort energiintag, typ som kvällsmat och lunch osv. Innan dess lägger kroppen energin på att smälta maten och blodet sammlar sig runt mag-området. Blodet (syret) behöver du ju i musklerna när du tränar.
 
Annat är det med en banan eller en macka, typ som mellanmål. Det kan du äta ca 30 min innan ett pass. Då hinner du smälta mellanmålet och få ut energin i kroppen.
energi träningslära, huskur, kost,
Godmorgon bloggers.
Inte för att jag tror att alla mina läsare är bloggare men jaja.
 
07:34
och jag är ready for school.... Det jag skrev förra veckan om denna dag står jag fortfarande fast vid. Torsdagar är helvetesdagen. Och uppe på det har jag fysik prov idag med.
 
Men tanken på hur skönt det kommer att vara ikväll när denna dag är över får mig att ta mig igenom dagen.
 
07:37
Nu måste jag gå och borsta tänderna, och sen setill att jag inte blir sen..
 
07:41
puttsar gaddarna
 
07:46
Om jag får säga det själv, blev det jäävligt bra.
 
 
borstar tänderna, colgatereklam, puttsar gaddarna,