http://data.whicdn.com/images/59764001/large.jpg
 
När jag va lite drömde jag att Pappa och Mamma berättade för mig att det hade vart storm, en rejälstorm en natt. I stormen hade en dörr slitits loss från ett hus, vilet vi körde förbi varje gång vi körde till farmor och farfar. Huset höll då på att bygga om så det var täckt i plast typ. Asså i verkliga livet, inte i min dröm. Men i drömmen berättade Mamma och Pappa också att från samma hus hade en cross dragits med av vinden. Dörren och crossen blåste upp till månen. Och de är skuggorna av dom man ser på månen.
 
Än idag ser jag detta, en dörr och en cross, på månen.
 
godnatt
ÄNTLIGEN HELG!!!!!
 
Hade allt gått som jag ville hade jag varit och kört säsongens första tävling idag, Stockholmscrossen i Arlanda. Körde Arlanda i fjor och tyckte faktiskt att banan va riktigt kul :D så hade görna vart med och kört. Men sandbana är det och med bara typ 3 körtimmar sen september förra året känner jag att jag inte är redo att dra igång med tävlinge,.. :(
 
Va uppe i hyffsad tid idag, har kollat liveresultaten från tävlingen, pluggat körkort. Kom just nu från duchen har vart ute och sprungit och kört lite basic styrkeövningar. Fan känner mig riktigt pigg och fräch i kroppen, UNDERBART! :D Ska nu göra ett data prov sen laga lunch! :)