Jo men annars då? alltid skönt med lördag. Mitt sovmorgonsförsök gick bättre idag, sov till 11! not bad!
 
har vart i alskog och kört Enduro idag, "hårdträning" inför GGN. Så ja, sist jag körde enduro var GGN 2011 (mitt första). Men det gick helt ok mot slutet och va faktiskt ganska kul. Enduro är inte riktigt min grej, det är bara för GGN som jag gör det, ska försäka köra något nu i veckan när jag är ledig och sen nästa helg, sen börjar det dra ihop sig. Hoppas ni kommer och hejar på mig, start nr 160!
 
Har duschat, tog en bild när jag ännu låg på sängen. Nu har jag dock förflyttat mig till soffan mad pappa. Snart ska jag förflytta min ännu en gång, -jag veeet! vilket jäkla farande!!- till köket o laga mat med familjen.
 
 
 
Hade räknat med att sova till 12 nu när jag äntligen inte ställt väckarklockan. Sov till 9:20 och kunde inte somna om. Men jaja, åt frukost framför Grey's i soffan. Gjorde sen rent i vedspisen där glasrutorna i princip sotat igen...
 
Nu ska jag träna +promenad, duscha och plugge. Sen bara mysa, läsa bok eller se med Grey's kan inte bestämma mig. För under tetta lov ska jag koppla av, när skolan börjar igen ska jag vara utvilad! Jag älskar denna årstid. Hösten och våren är utan tvekan mina favoritårstider. Hösten är så vacker, kontrasterna mellan himmelen som oftast är grå och löven som skiner med vackra orangea, röda och bruna färger. Och sen tända ljus i mörkret! Ni som inte älskar de bör söka upp en psykiatriker så ni kan få eran diagnos, galen.