och där tog jag lov! :D:D:D
 
har nu börjat packa, det var verkligen på tiden! Åker från ön på fredag morgon, fett tidigt!!! och från sverige sen på kvällen. Sen landar vi i Antalaya i TURKIIIIEEEEET!!! min första vistelse i ett varmt land! Dock väntar träningar varje dag, det kommer bli galet bra! :D kulkulkul med härligaste laget!
 
nej nu ska jag höra ett prov, och sen packa vidare lite. Sen så är även Alice hääär! :D
 
packa, träningsläger, turkiet,
på torsdag lämnar jag ön, på fredag lämnar jag landet! Ska då förförsta gången i mitt liv till et varmt land, närmare bestämt turkiet. Doch är det vår väder där, men de gör då inget eftersom att det är i syftet av att träna som jag ska dit. Eller vi rättare sagt! Ska iväg med fotbollslaget och träna.
 
Mitt knä är ju som de flesta vet inte fitt ännu. Ska dock och göra massa tester på Onsdag, så kanske, kanske kan jag packa ner fotbollsskorna med och vara med på några övningar med laget. Annars kommer det att vara gymmet som gäller för mig. Och självklart fysövningarna med laget!
 
Ska bli riktigt kul att komma iväg vi är iväg 8 dagar totalt tror jag att det blir!
http://www.olka.se/assets/upload/lager-turkiet/Arcadia%20600.jpg
Landslagets fotbollsskola, träningsläger, turkiet,
 
Och idag fyller han på bilden år, 40 år!! Han är inte bara officiellt gubbe, han är också en av de bästa individerna som universum har skådat.
 
Han är så klok, han är genom snäll, generös mot allt och alla. Han är kunnig inom alla områden, smart. Han är en jävel på att köra motorcyckel, det får man höra från många så väl från glada amatörer till proffsåkare. Han är rolig, lättsam och så ödmjuk.
 
 
Och så är han även min Pappa. Så lägg till alla far och dotter band. Lägg även till alla tuffa stunder då han hjälpt och stöttat sig.
 
Av detta kanske ni kan förstå hur stolt jag är att vara hans dotter.