Känner mig fortfarande tom när det gäller skrivandet. Men det händer fortfarande massor runt om mig. Sitter i köket men en aning "carpe diem"-kännsla. Ni vet, lång skoldag, vet att micket väntar nu i veckan samt allt annan som ska hinnas med.
 
Men nu sitter jag här. Datan på bordet, lutar mig mot väggen och har fötterna upp på stolen brevid. Vi har ändrat vinkel på lamporna och så har Julia som vanligt myst till det med fina ljus. Så här sitter jag nu och, kanske inte fångar dagen, fångar stunden i allafall.. Eller vad fångar jag? Det mysiga ljuset? Ljudet från fläkten?
 
Nej men för övrigt gillar jag inte detta uttryck. Det har ju sin betydelse och det är ju skönt att verkligen njuta av nuet MEN för mig så har framtiden sån oerhörd betydelse. Jag hoppas jag hinner ändra mig om dess betydelse innan den kommer, så att jag inte behöver bli besviken om det inte blir som jag hoppats. För så är det ju. Det blir inte alltid som man hoppats eller trott, det har jag personligen fått erfara utav extrema händelser som har haft stor påverkan på mitt liv och den jag är. Flera gånger faktiskt.
 
I nuläget är jag inte ett dugg glad av att ha fått erfara dessa saker men vem vet, det kanske kommer en dag när jag ser att det har stärkt mig.
 
 

Kommentera

Publiceras ej