Hej!
 
Har idag bytt sjukgymnast.. Lite jobbigt faktiskt. För det första, när man ska ringa till primärvårdens sjukgym. avd. så har dem telefon tid 8:15-9:30 och på den tiden ska alla som vill prata ringa, så brukar ringa 8:15 PRICK och sitta och vänta lääänge, men idag kom jag faktiskt fram på en gång!! Otroligt! Fick prata med en tjej som inte kunde fixa det.. så hon skulle lämna ett meddelande till min sjukgymnast och be han ringa.
 
Min sjukgymnast ringde och jag fick säga som det var, att jag vill byta till en annan, Beatrice heter hon. Och det gick så bra så. Men det känns ändå elakt mot honom. Men nu är det ju mitt knä det handlar om ;)
 
Annledningen till att jag ville byta, berodde på helt egna uppfattningar efter att jag träffat han en gång. Men jag kände att om jag var osäker nu, skulle jag säkert bara hitt fler brister ju längre tiden fick gå. Jag frågade på lasarettet vilka sjukgymnaster dom kunde rekomendera till just mig och varför och då sa dem Victor och Beatrice. Så det va då Victor jag har träffat nu.
 
Jag tyckte att han gjorde lite för mycket som jag "ville" och jag vet ju inte alls vad som är rätt. Jag hade tydligen kommit väldigt långt när jag träffade han 3 veckor efter operationen. Många gick vid det laget fortfarande på kryckor som jag hade släppt redan för en vecka sen, då. Så därför tyckte han att jag ändå kunde få köra igång med cykling (till och från skolan) även fast man inte brukade det. Det är ju då läkningen man bör se till att den blir ordentlig. Därför brykade man inte få cykla så tidigt.
 
Visst det är ju bra, MEN jag vill ju inte att det går för fort fram, jag gör det hellre RÄTT utan genvägar. Det ska ju hålla nu i resten av mitt liv. Så detta var då EN sak till att jag ville byta.

Kommentera

Publiceras ej