Hej vänner! (hehehe)
 
just gjort ett datatest, körkortsteori alltså. Vart på Riskettan idag. och NEJ den va inte lika tråkig som alla andra fått den att låta. Det var interessant, man fick säka vad man tyckte och tänkte, fick höra vad andra tyckte och tänkte. Fick endel tips som jag definitivt kommer att ha i bakhuvudet från och med nu.
 
Innan har jag tänkt att det va lika värdelöst som alla sa. DDD - Don't drink and drive. Om jag kan det, borde jag slippa gå denna. men så va det icke. Så ni som ännu ska gå behöver inte oroa er att ni ska dö av tristess eller liknande.
 
 
Mina tankar krink skillnaden mellan män och kvinnors bilkörning.
 
Vill ge mitt svar på frågan: "ska killar få ta körkort senare än tjejer? På grund av att de mognar senare, är med inpulsiva och låt oss samman fatta det som "farligare" bilister.
 
Mitt svar på den frågan är själv klart NEJ! Man säger, och jag kan ju inte påstå att det är falskt, att killar kör förfort oftare, är oftare inblandad i olyckor osv.. Och att tjejer är lugnare och säkrare i sin körning. (Självklart finns det undantag). Men lika sant som att killar är "farligare" är tjejer sämre på att manövrera en bil.
 
Generellt sett klarar killar av en sladd betydligt bättre än en tjej. Så om killar ska ta körkort senare för att de inte tänker lika moget, borde tjejer de första åren inte få köra under vintern
 
 

Kommentera

Publiceras ej